Plaatje animatie UPO 2018

Toelichting UPO 2018

25 oktober 2018, Zoeterwoude

Algemeen

Een goed moment om naar je pensioen te kijken, is als je het Uniform Pensioenoverzicht (UPO) hebt ontvangen. Eind september hebben actieve deelnemers deze van het pensioenfonds gekregen. als je nog pensioen opbouwt bij het pensioenfonds. Het HPF heeft een toelichting op het UPO in een korte animatie weergegeven.

Bekijk de animatie

Hopelijk heeft dit document in je Berichtenbox van MijnOverheid.nl gestaan. Zo niet, dan is het wellicht goed om een account bij MijnOverheid.nl aan te maken en bij het inloggen akkoord te gaan met het toevoegen van het HPF tot de instanties die u benaderen via de Berichtenbox. Op deze manier heeft u alle pensioeninformatie centraal en toegankelijk staan. Ga naar de Berichtenbox van MijnOverheid.nl.

 Naar nieuwsoverzicht