Overgang Bpf Dranken naar Pensioenfonds Detailhandel

10 januari 2019, Zoeterwoude

Algemeen

De Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de Drankenindustrie (Bpf Dranken) heeft per 1 januari 2019 de opgebouwde pensioenrechten van alle aangesloten (ex-)werknemers en gepensioneerden overgebracht naar het Pensioenfonds Detailhandel. Heeft u in het verleden pensioen bij Bpf Dranken heeft opgebouwd? Dan kan het zijn dat u recent bericht heeft gekregen over het deze overdracht.

Het Heineken Pensioenfonds keert voor een groep pensioengerechtigden het pensioen van het Bpf Dranken uit tezamen met het eigen pensioen. Dit blijft, voor zover bij ons bekend, in de toekomst nog steeds zo plaatsvinden.

Het kan echter zo zijn dat het Pensioenfonds Detailhandel dit nog niet goed in de systemen heeft verwerkt, waardoor u recent bericht heeft gekregen dat het Pensioenfonds Detailhandel deze uitkering zal gaan doen. Wij hebben contact met het Pensioenfonds Detailhandel om mogelijke onduidelijkheden hieromtrent te verhelpen.

Op dit moment hebben wij nog geen andere informatie en ook het Pensioenfonds Detailhandel is nog niet in staat om uw vragen te beantwoorden. Wij hopen u op korte termijn meer te kunnen vertellen over de overgang en de eventuele gevolgen voor uw pensioenuitkering. Houdt u onze website en nieuwsbrief in de gaten.

 Naar nieuwsoverzicht