Gepensioneerd en op de hoogte blijven over HEINEKEN?

17 december 2019, Zoeterwoude

Algemeen

Eind december 2019 zal HEINEKEN stoppen met de TAPP app. Voor actieve medewerkers is deze app al een geruime tijd geleden vervangen door een nieuw platform, Workplace, maar gepensioneerde collega’s hebben (vanwege technische redenen) geen toegang tot dit nieuwe platform. Daarom wordt er in 2020 speciaal voor gepensioneerden een HEINEKEN nieuwsbrief gestart.

Deze digitale nieuwsbrief zal vier keer per jaar verschijnen. Via deze nieuwsbrief kun je het belangrijkste nieuws over HEINEKEN blijven volgen. De eerste HEINEKEN nieuwsbrief verschijnt eind januari a.s. Om de nieuwsbrief te ontvangen, kun je je aanmelden met jouw e-mailadres op de site: https://nieuwsbriefgepensioneerden.heineken.nl

Mochten er nog vragen zijn, laat dit weten via CommunicatieHNS@heineken.comNaar nieuwsoverzicht